Mi történik, ha valaki letiltja a WhatsApp alkalmazást
Letilt valaki WhatsApp-on? Kétségtelen, WhatsApp csodálatos és csodálatos alkotás. Ez a gyors üzenetküldő alkalmazások szent szeme. De néha ez is irritálódhat. Például, amikor a márkák elkezdenek spamelni Önt a promócióik segítségével, vagy egy személy nem kívánt szövegeket küld.
Ezekben a helyzetekben jó elnémítani ezeket a kapcsolatokat. Azonban a kapcsolat némítása minden bizonnyal nem elegendő. Ha ez a helyzet, akkor letilthatja a kapcsolatot, mivel valakinek a letiltása egészen más, mint a különböző módon elnémítás.
De tudta, mi történik, miután letiltott valakit a WhatsApp-on? Felhívhatja Önt, vagy megtekintheti a profilképét az a letiltott személy? Ha meg szeretné tudni a választ ezekre a kérdésekre, akkor merüljön el alább!
Valaki letiltja a WhatsApp alkalmazást -> Ellenőrizze a Whatsapp korábbi rekordját

Valaki letiltása nem befolyásolhatja korábbi szöveges üzeneteit vagy médiafájljait, mert addig maradnak a mobilján, amíg manuálisan eltávolítja őket.
Új szöveges üzenetek
Ha titokban akarja tartani a dolgokat, a WhatsApp nem teheti láthatóvá, hogy valamelyiket letiltották. Ezért a letiltott személy továbbra is megnézi a gépelési mezőt és üzenetet küld, de az üzeneteket nem lehet elküldeni Önnek.
Miután letiltott valakit, elveszítheti a kapcsolatfelvételi képességét a WhatsApp-on is. És ha üzenetet akar küldeni, a WhatsApp figyelmezteti Önt, hogy először fel szeretné oldani az adott személy blokkolását.
Biztonsági mentés és blokkolt névjegy megtekintése
Miután feloldotta egy névjegy feloldását, a fiók blokkolása alatt kapott üzenetek nem jelennek meg a mobilján. Nem tudja letölteni ezeket az üzeneteket.
Ha blokkolásról és feloldásról beszélünk, akkor talán nem tudod, hogy a VPN-szolgáltatások, például a NordVPN lehetővé teszik bizonyos szolgáltatások feloldását, amelyeket az internetszolgáltatóid blokkolhatnak. Ez segít abban is, hogy névtelen maradjon az interneten. Ajánljuk NordVPN hatalmas szerverhálózata és biztonsági védelme miatt.
Olvassa el a nyugtákat
Ha szeretnénk összefoglalni, a WhatsApp háromféle pipát vagy pipát kínál az üzenet fogadásának megjelenítésére. Egyetlen szürke pipa jelzi, hogy az üzenetet elküldték. De a kettős szürke pipa azt jelenti, hogy az üzenetet kézbesítették, a halálos kék pipa pedig azt jelentette, hogy valaki elolvasta az üzenetet.
Amikor egy letiltott személy SMS-t küld Önnek, az illető egyetlen szürke pipa jelet fog látni, ha az üzenetet nem kézbesítik Önnek.
Nincs hívás vagy hívás
A letiltott személy továbbra is felhívja a WhatsApp számát, de a WhatsApp nem tud figyelmeztetni erről. Vagyis nem lesz bejövő hívás az Ön oldalán. Ezenkívül csak akkor hívja le a letiltott névjegyet, ha feloldja az adott névjegy feloldását.
Állapot: Online és utoljára látott
Kétféle állapot van a WhatsApp-on: utoljára látott vagy online. Miután aktív volt a WhatsApp alkalmazásban, azaz amikor az alkalmazás az előtérben fut, a WhatsApp-kapcsolattartói online állapotát látják. Az utoljára látott állapot megmutatja, hogy az illető utoljára használta-e a WhatsApp alkalmazást. Míg kikapcsolhatja az utoljára látott állapotot, nem kapcsolhatja ki az online állapotot.
De miután letiltott valakit, nem láthatja, hogy mikor van online. A csevegőszálban a neve alján látható állapotterület üresen jelenik meg. Az Ön oldaláról is igaz lehet. Ez azt jelenti, hogy az online állapotukat sem tekintheti meg.
Valakinek letiltása megakadályozza az utoljára látott képességét. Mindketten nem tekinthetitek meg utoljára látottakat.
Profilkép:
Valahányszor letiltasz valakit, nem tudja megtekinteni a profilképedet, ahelyett, hogy a partnered alapértelmezett WhatsApp profilképét látnák.
Megtekintheti azonban a letiltott személy jelenlegi és jövőbeni profilképének frissítéseit is, amíg azok nem is blokkolják Önt.
Névjegy és állapot
Nos, a WhatsApp felajánlja az ideiglenes állapotú, vagyis az elbeszélések adatvédelmi vagy biztonsági beállításait is. Ha letiltasz valakit, akkor az illető nem tekintheti meg a történeteinket vagy az állapotunkat.
Hasonlóképpen, a szöveges állapota vagy a Névjegy el lesz rejtve a letiltott kapcsolat elől. Ezenkívül a Névjegyük is látható lesz az Ön számára. Megtekintheti a rajta végrehajtott módosításokat.
Különböző csoportok
Nos, a csevegőcsoportok nem változnak, miután letiltott valakit. Ez azt jelenti, hogy mindketten megtekinthetik a közös csoportok üzeneteit.
Úgy gondolja, hogy a blokkolt kapcsolattartó eltávolítva a kapcsolatok közül
Nem. A névjegy letiltása nem távolíthatja el a névjegyzékből vagy a telefonkönyvből. Névjegy eltávolításához törölnie kell a telefon névjegyzékéből.
túl sok vásárlás gőz
Valaki letiltja a WhatsApp alkalmazást -> Hogyan:
Ha letiltani akar valakit a mobiltelefonján, kattintson a WhatsApp jobb felső sarkában található hárompontos ikonra. Menjen a Beállítások> Fiók> Adatvédelem> Letiltott névjegyek lehetőségre. Kattintson a Hozzáadás ikonra, és válassza ki a blokkolni kívánt névjegyet.
IPhone-on lépjen a Beállítások> Fiók> Adatvédelem> Letiltva> Új hozzáadása lehetőségre. Ezután válassza ki a blokkolni kívánt névjegyet. Ha fel szeretné oldani a blokkolást, ismételje meg a lépéseket, és távolítsa el a névjegyet a blokkoltak listájáról.
Ha blokkolni szeretné az ismeretlen számokat, lépjen a csevegésbe, és kattintson a Letiltás lehetőségre.
Nézd meg, ki blokkolt téged a Whatsapp-on
Nincs olyan közvetlen módszer vagy alkalmazás, amely lehetővé tenné, hogy ellenőrizze azokat az embereket, akik letiltották. Ha azonban úgy gondolja, hogy valaki blokkol, akkor itt az ideje ellenőrizni valamit, ami akkor történik, amikor valaki letilt.
Kezdetben eltűnik az online állapot vagy az utoljára látott. Ezután egyetlen pipát kap az üzeneteihez, és végül nem láthatja a névjegy profilfotóját. Ha mindegyik igazsá válik, akkor ez azt mutathatja, hogy letiltották.
Alternatív módon ellenőrizheti, hogy letiltották-e, ha létrehoz egy csoportot, és hozzáadja az illetőt. Ha könnyedén felveheti őket, az azt jelenti, hogy nem tudják letiltani. Ha azonban nem tudja hozzáadni őket, akkor rossz lehet, hogy letiltották.
Következtetés:
Itt van minden arról, hogy mi történik, ha valaki letilt a WhatsApp-on. Bár valaki letiltása meglehetősen egyszerű vagy könnyű. De nehéz lépés figyelmen kívül hagyni a valakivel folytatott kommunikációt. Nem tudja lekérni az elküldött üzeneteket, és nem jelölheti meg a letiltott személy profilfotóját. Ezért gondold át alaposan, mielőtt letiltasz valakit.
További kérdéseivel és kérdéseivel ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben!
Olvassa el:


