Mit tehetek, ha töröltem egy fényképet a Mistake alkalmazásból az iPhone-ról vagy iPad-ről?
Évente több milliárd fotó készül a világon, többségük okostelefonokat használ, és biztosan Ön is azok közé tartozik, akik pillanatképeket adnak ehhez a fiókhoz.
Az okostelefonok kamerái sokat fejlődtek az elmúlt években, és ma nagyon jó minőségű képeket kaphat olyan eszközzel, amelyet mindig a zsebében hordunk, például az iPhone-t.
A cpro craigslist eltávolítva az alkalmazásboltból

Kétségtelen, hogy ez nagyszerű dolog, ugyanakkor úgy tűnik, hogy kevésbé fontosnak tartjuk a készített fotókat. Hányszor láttál évekkel ezelőtti fotókat? Nagyon valószínű, hogy nagyon ritkán, vagy akár soha nem tette meg.
Ezenkívül a sok fotó kezelése bonyolult lehet, és néhány tévedésből való törlése meglehetősen gyakori. Szerencsére az Apple gondolt erre, és a jelenlegi iPhone az hibásan törölt fénykép vagy videó helyreállítása lehetséges .
Az iOS funkcióval helyreállíthatja az elmúlt 30 nap törölt fényképeit
Szeretné tudni, hogyan lehet hozzáférni ehhez a funkcióhoz, és hogyan lehet helyreállítani az elveszett fotókat és videókat? Csak ezeket a lépéseket kell végrehajtania:
- Nyissa meg a Fotók alkalmazást, és koppintson az Albumok fülre.
- Görgessen és érintse meg a Törölt album elemet.
- Nyissa meg a helyreállítandó fényképet vagy videót, és érintse meg a Helyreállítás gombot a képernyő jobb alsó sarkában.
- A képernyőn megjelenő legördülő menüben kattintson a Fotó helyreállítása elemre koppintva a helyreállítást.
És ennyi. Miután megtették ezeket a lépéseket, a fotó vagy videó újra elérhető lesz az iPhone vagy iPad orsóján, és normálisan hozzáférhet hozzá, akárcsak az olyan készülékről soha nem törölt fotókhoz.
Fontos megemlíteni, hogy csak az iPhone a törölt fotókat 30 napig menti. Ezen időszak után a fényképek törlődnek a Törölt albumból, és teljesen törlődnek az eszköz memóriájából, bár még mindig vannak alternatívák a helyreállításukra, ahogyan azt a következő szakaszban láthatja.
Mi van, ha eltelt a 30 nap?
Ha több mint 30 nap telt el a fénykép vagy videó tévedésből történő törlése óta, akkor minden nem veszett el. Mégis, ma olyan lehetőségek, amelyekkel helyreállíthatja a fájlokat, különösen, ha ezalatt nem töltött el sok helyet a készülék memóriájában, vagy ha mindig sok szabad GB-ja volt.
Ha töröl egy fájlt, akkor az nem törlődik teljesen a memóriából. A tárolórendszerek működési módja miatt a törölt fájlokat ilyenként jelölik meg, de mindaddig nem tűnnek el a memóriából, amíg egy új fájlnak nincs szüksége az általuk elfoglalt helyre.

Ennek köszönhetően fájlok helyreállítása lehetséges speciális szoftverrel és az iPhone esetében számos lehetőség kínálkozik, amellyel kipróbálhatjaTenorshare UltData, Az iMobie telefonmentésevagy aa Dr.Fone adat-helyreállítási modulja.
Ezen eszközök bármelyikével a helyreállítási folyamat nagyon hasonló. Csak a MacOS vagy a Windows rendszerű számítógéphez kell csatlakoztatnia az eszközt, futtatnia kell az alkalmazást, és a helyreállítható adatok elemzésének megkezdéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Miután az elemzés befejeződött, megjelenik az összes fénykép és videó, amelyet visszahozhat, és csak ki kell választania őket, hogy pillanatok alatt közvetlenül továbbítsa őket a számítógépre.
Könnyen használható eszközök (nem kell megérteni az ezeket a sorokat kísérő fekete képernyő kódjait), és amelyek sok esetben hasznosak lehetnek, ezért ne habozzon feladni a problémákat, mielőtt feladja az elveszett emlékeket, amelyeket biztosan szeretnél időben tartani.
A fényképek elkészítése kevesebb helyet foglal el az iPhone készüléken
Nagyon gyakori, hogy tévedésből törölnek fényképeket vagy videókat, amikor az iPhone helye kifogy, és még többre van szükségük egy alkalmazás frissítéséhez, egy új telepítéséhez vagy csak új fényképek készítéséhez.
Ha nagyon gyakran látja magát ebben a helyzetben, van rá mód helyreállítani a fájlok törlése nélkül. Továbbra is az összes fotót és videót az iPhone vagy iPad orsóján tárolhatja, és így nagyon kevés helyet foglalhat el. Érdekesen hangzik, nem gondolja?
Ennek eléréséhez aktiválnia kell a Fotók funkció az iCloudban (a Beállítások - Fotók menüben), és válassza a Tárolás optimalizálása lehetőséget.

Ezzel az iOS eszköz az összes fotót eredeti minőségben tölti fel az Apple felhőbe, és a belső memóriában csak azokat a helyi másolatokat tartja meg, amelyek ugyanolyan jól fognak kinézni az eszköz képernyőjén, de amelyek sokkal kevesebbet foglalnak el a memóriában .
Az Apple 5 GB-ot kínál ingyen az iCloud-fiókokon, így előfordulhat, hogy növelnie kell ezt a lehetőséget az összes fotó mentéséhez. Az árak nagyon elfogadhatóak, kevesebb mint 1 euró havonta 50 GB-ért, vagy 2,99 euró 200 GB-ért, amelyek a Family funkción keresztül több iCloud-fiók között is megoszthatók (vannak opciók, amelyek kapacitása 2 TB, de a legtöbbre esetekben a fentiek több mint elegendőek).
Ezt figyelembe véve fotóid és videóid gyakorlatilag le fogják foglalni a helyet az eszközén, és hogy akkor is biztonságban lesznek, ha elveszíti a telefont vagy ellopja azt, azt hiszem, ez egy lehetőség, amelyet szem előtt kell tartani, hogy ne kelljen folyamatosan fényképeket törölnie, és fennáll annak a kockázata, hogy tévedésből töröl egy fényképet .


