Nézze meg, kik nézték meg Snap-történetét a Snapchatben

Hogyan ellenőrizheti, hogy ki nézte meg Snap-történetét a Snapchatben

A Snapchat története lehetővé teszi, hogy 24 órán keresztül megosszon egy fényképet vagy videót az összes Snapchat-barátjával. A normál Snapchat fotókkal vagy videókkal ellentétben, amelyeket egyszer láthat, a Snapchat történeteket újra és újra meg lehet tekinteni, amíg a közzétételük után 24 órával meg nem semmisülnek. Azt is láthatja, hogy a Snapchat-en lévő ismerősei közül hányan látták a Snapchat-történetüket és a nevüket.





Amikor a WhatsApp bevezette a „látott” funkciót, az emberek dühösek voltak. A funkció lehetetlenné tette egy üzenet figyelmen kívül hagyását vagy válaszadást nagyon érvényes ok nélkül. Végül más üzenetküldő alkalmazások is megszerezték és megismételték ezt a funkciót. Mindenkinek van módja letiltani, ellentétben a Snapchattal. Ez – jóban vagy rosszban – pontosan megmondja, hogy valaki mikor látta frissítéseit, üzeneteit, vagy mikor ír. A Snapchat szó szerint értesítést küld, amikor az egyik ismerősöd írni kezd. Nincs mód arra, hogy elrejtse tevékenységét az alkalmazásban, és ez érvényes a Snapchat történetére. Könnyen láthatja, hogy ki látta a Snap történetét.



Olvassa el még: Mentse el az adatokat a Snapchatben az utazási móddal

Ellenőrizze, hogy ki látta a Snap-történetét

Nyissa meg a Snapchat-et, és görgessen balra a Stories képernyő eléréséhez. Már rendelkeznie kell egy aktív pillanattörténettel. Koppintson a történetére. Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a három oldalsó gomb egyikét sem.



 snapchat-történetek



Amikor megérinti a történetet, elkezdődik a lejátszás. Ha megnézi ezt a képernyőt, egy kis nyíl látható az alján. Görgessen felfelé ezen a nyílon. Megnyílik egy panel, amely megmutatja, hányan látták pillanatnyi történetedet. A megtekintések teljes számát a bal felső sarokban láthatja. Ő mellette láthatja, hányszor reprodukálták a történetét.

Korlátozások

A pillanatnyi történetek időtartama 24 óra korlátozott. Ez a korlátozott élettartam azt jelenti, hogy követői/barátai/közönségei a Snapchat-en csak akkor láthatják a történetét. Hasonlóképpen, csak addig ellenőrizheti, hogy ki látta a pillanattörténetét, amíg elérhető.



Miután a története lefutott, azaz lejárt a 24 óra, többé nem tudja ellenőrizni, hogy hány megtekintése van a történetében. Ha ezután további pillanatképeket ad hozzá a történethez, akkor csak az adott történet nézeteit ellenőrizheti. A történetben lévő régebbi pillanatképek 24 óra elteltével lejárnak. A történetekben látható nézetek olyan pillanatképekre vonatkoznak, amelyek még a 24 órás időszakon belül vannak.



Ha korlátozni szeretné, hogy ki láthatja történetét, megteheti. Engedélyezheti mindazoknak, akik követik Önt, hogy láthassák történetét, vagy csak a barátaikra korlátozhatják. A barátok olyan emberek, akik követnek és követnek téged. Ha az azonnali történeted láthatóságát csak az ismerőseidre korlátozod, azok az emberek, akiket nem követsz, nem fogják látni a történetedet.

Olvassa el még: Hogyan lehet törölni egy elküldött üzenetet a Snapchatben

Ha korlátozott számú ismerőssel szeretne megosztani egy bővítményt, a története nem a legjobb módja ennek. Ehelyett jobb, ha létrehoz egy csoportot a Snapchaten, és megosztja történetét a csoporttal.