Hogyan lehet törölni a Skype-fiókot - a megfelelő módon
A Microsoft lezárta Skype a kelleténél összeszedettebb számlák. Érthető, hogy egyetlen online szolgáltató sem hirdeti a fiók törlési lehetőségét elöl és középen. Ezt szem előtt tartva a Skype-fiók végleges törlése többlépcsős folyamat. Tehát általában el kell távolítania a fizetési módokat. Törölje az esetleges előfizetéseket. Válassza le Microsoft-fiókját a Skype-fiókról és egyebekről. Ez a cikk arról szól, hogyan lehet törölni a Skype-fiókot.

Más alkalmazásoktól eltérően a Skype nagyon különbözővé teszi a fiók törlését. Kezdetben csak deaktiválja, mivel semmi sem helyettesítheti a teljes eltávolítását. Annak ellenére, hogy általában két hétbe telik a skype-fiók teljes törlése.
Ez az oktatóanyag végigvezeti a fiók sikeres lezárásához szükséges lépéseken. Bónuszként megmutatjuk, hogyan kérheti a fel nem használt jóváírások visszatérítését és a számlák összekapcsolását.
A Skype-fiók bezárása a Jogok módja:
Nincs olyan mágikus gomb, hogy egy csapásra bezárjon egy Skype-fiókot. Ha be akarja zárni Skype-fiókját. kapcsolatba kell lépnie velünk, hogy lezárhassuk az Ön számára - magyarázza a Microsoft. Ezt a kifejezést mondta a Microsoft a skype-fiók törléséhez. A Skype-hoz való kapcsolat egyszerű feladat. A legfontosabbak ezek a lépések, amelyeket meg kell tenni, mielőtt végleg megölik Skype-fiókját:
- Válasszon le egy Microsoft-fiókot a Skype-fiókjáról
- Törölje az összes aktív előfizetést és kérjen visszatérítést
- Törölje a Skype-számot, ha rendelkezik ilyennel
- Az automatikus megújítás funkció kikapcsolásával távolítsa el az ismétlődő fizetéseket
- Frissítsd a hangulat üzeneted
- Ezenkívül állítsa az állapotát offline vagy láthatatlan állapotra
- Ezután minden eszközön jelentkezzen ki a Skype-ból
- Távolítsa el a személyazonosításra alkalmas adatokat a Skype-profiljából
Én személy szerint azt ajánlom, hogy használja fel a Skype-hiteleket. Előfordulhat, hogy a Skype-fiókot törölte. Mivel ezeket a fiók bezárása után nem tudja visszakapni.
Skype vs Microsoft-fiók:
Ha vétek = gn a Skype-on Microsoft-fiókkal. Ezután a Skype-fiók bezárása törli a hozzá kapcsolt Microsoft-fiókot is. Lehet, hogy nem ezt akarja. Mivel a Microsoft-fiókja az Outlook.com, az Xbox Live, a OneDrive és más Microsoft-szolgáltatások kulcsa is.
játékokat adhat a geforce élményhez
Ezért azok az emberek, akik Microsoft-fiókjukkal regisztrálnak a Skype-ra. Le kell választaniuk a fiókokat, hogy biztosítsák a Microsoft-fiókjuk zavartalan használatát. Miután eltűnt a Skype-fiókjuk.
A Skype-fiók törlése:
Ha azonban nem regisztrált a Microsft-fiókjával. Ezután kövesse az alábbi lépéseket:
- Jelentkezzen be Skype-fiókjába a skype.com címen az interneten.
- Ezután lépjen a fiókbeállításaihoz. Görgessen le a weboldal aljára, és kattintson Fiók beállítások alatt Beállítások és beállítások cím.

- Kattintson a Microsoft-fiókja mellett a Leválasztás választási lehetőség
Jegyzet:
Ha az opció olvasható Nincs összekapcsolva inkább mint Leválasztás. Ez azt jelenti, hogy a Skype-fiókját nem kapcsolták össze a Microsoft-fiókjával.
- Ezután megjelenik egy megerősítő üzenet. Kattintson a gombra Folytatni hogy megerősítse a cselekvést. Skype-fiókját most le kell választani a Microsoft-fiókjáról.
Jegyzet:
A kezelőfelületen: Ha a Skype neve a következő néven jelenik meg: élőben: [domain nélküli e-mail címed] vagy outlook: [domain nélküli e-mail címed]. Ezután a fiókok szétválasztása elveszíti az összes Skype-névjegyet a Microsoft online tulajdonságaiban, például az Outlook.com-on. Csak korlátozott számú alkalommal tudja leválasztani fiókjait. Ha leválasztja a számlákat. Ezután kijelentkezhet a Skype-fiókjából. Ha igen, csak jelentkezzen be újra a Skype.com webhelyre a fiók törlési folyamatának folytatásához. Így törölheti a skype-fiókját.
- Most le kell mondania a Skype-előfizetéseket vagy az ismétlődő fizetéseket. A webes Skype-fiók beállításainál kattintson a lemondani kívánt előfizetésre a bal oldali kék sávban.

- Kattintson a gombra Feliratkozás visszavonása folytatni.
- Most kattintson Köszönöm, de nem köszönöm, továbbra is szeretnék lemondani az előfizetés lemondásának megerősítésére.
- Ha Skype-számot vásárolt, ahol az emberek csengethetnek. Ezután törölje a fiók bezárása előtt:
- Kattintson a gombra Skype-szám ban,-ben Funkciók kezelése szakasz,
- Ezután kattintson a gombra Beállítások
- Végül nyomja meg a Törölje a Skype számot választási lehetőség

Jegyzet:
Skype-előfizetésed a lejáratáig aktív marad. Ezt megjegyzi a webes felület. Miután lejárt. A Microsoft 90 napig fenntartja Skype számát.
Ez azt jelenti, hogy senki más, de Ön megvásárolhatja ezt a számot ebben az időszakban - magyarázza a Microsoft. Skype-előfizetésének megújítása:
-
- Csak kattints Skype-szám ban,-ben Funkciók kezelése szakasz.
- Azután Skype-szám és
- Végül, Aktiválja újra a beállításokat az újraaktiválni kívánt szám mellett.
Ezenkívül a legfontosabb megjegyezni, hogy nem kérhet visszatérítést a törölt skype-számokért.
- Ha ismétlődő fizetéseket használ a Skype-jóváírás automatikus feltöltéséhez. Ha az egyenleg egy bizonyos összeg alá csökken, tiltsa le az Automatikus feltöltés funkciót:
- Ban,-ben Számla adatai részben kattintson a webre Számlázás és fizetések ,
- Majd üsse Letiltás alatt Automatikus feltöltés fül mellett Állapot .
- Most, hogy törölte a skype-előfizetéseket és eltávolította az ismétlődő fizetéseket. Vegye fel a kapcsolatot a Skype ügyfélszolgálatával, és mondja el nekik. Hogy törölni akarod a skype-fiókodat.
A Skype-fiók bezárásának következményei:
Ha véglegesen törli a fiókot. Eltávolítja a hozzá társított adatokat, beleértve a Skype névjegyeket, a vásárlások és a csevegések előzményeit. A Microsoft szerint akár 30 napig is eltarthat, amíg a neve eltűnik a Skype könyvtárból a fiók bezárása után.
30 nap elteltével senki sem fogja megtalálni a Skype-on. Neve továbbra is megjelenik ismerősei névjegyzékében, hacsak nem távolítják el. De nem fognak tudni kapcsolatba lépni veled.
Skype-profiladatok eltávolítása:
Ha meg akarja nehezíteni mások számára, hogy megtalálják a skype-on. Ezután el kell távolítania személyes adatait a skype-profilból. lásd az alábbi lépéseket:
Változtassa meg a profilképét —A Skype-on azonosító profilkép megváltoztatása. Koppintson a Saját információ Skype for iOS esetén nyomja meg a profilképét, és válassza a lehetőséget Profilkép eltávolítása .
Frissítse az állapotát - Udvarias állapotüzenetet kell hagynia a Skype-profilján. Segít a kapcsolattartóknak felismerni, hogy Ön már nem aktív a szolgáltatásban. IOS rendszerű Skype-on érintse meg a ikont Saját információ fülre, vagy kattintson a profilképére a Skype for Mac programban a részletek frissítéséhez.
Most koppints Írja be a hangulatüzenetet az állapotüzenet frissítéséhez a Skype-on.
Állítsa állapotát Offline vagy Láthatatlan értékre - Ez egy ajánlott lépés annak biztosítására, hogy az emberek többé ne láthassák a Skype-on. A kezdéshez koppintson a ikonra Saját adatok → Állapot Skype for iOS rendszeren, vagy kattintson a gombra Fájl → Állapot módosítása Skype for Mac.
hogyan nyomtassuk ki a gmail e-maileket fejléc nélkül
Jelentkezzen ki minden eszközén a Skype-ból —Minden más eszközön jelentkezhet ki a Skype-ból. Lehet, hogy használja, írja be a csevegés parancsot / távoli kijelentkezés az egyik Skype eszköz csevegőablakába.
Az utolsó lépés: ne felejtsen el bejelentkezni a Skype-ból a most használt eszközön.
Egyéb Skype-profiladatok eltávolítása:
A többi Skype-profiladat frissítéséhez. Könnyebb lehet a webes felületen. Jelentkezzen be fiókjába a skype.com oldalon. Ezután lépjen a profiljára, görgessen az oldal aljára és kattintson Profil szerkesztése alatt Beállítások és beállítások . Ezután kattintson Szerkesztés ban,-ben Személyes adat. Távolítson el minden azonosítható információt a Személyes adat és Elérhetőségeit szakaszok.
Ezt tudatában kell tartania, hogy nem tudja szerkeszteni a skype nevét.
Továbbá:
Remélem tetszik ez a cikk. További kérdéseket az alábbiakban tehet megjegyzéseket. Szép napot!
Lásd még: A Skype már lehetővé teszi az iOS-eszközök képernyőjének megosztását


