A Windows 10 gyors bekapcsolásának kikapcsolása

A gyors felhasználói váltás egyszerű lehet, de hátrányokkal is jár. Ha szeretné, a következőképpen kapcsolhatja ki a felhasználó összes gyors bekapcsolását:





A gyors felhasználói váltás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bejelentkezzenek egy számítógépre, miközben a többi felhasználó még mindig be van jelentkezve. Ennek azonban nyilvánvaló előnyei vannak, ha nem kényszerítik a többi felhasználót a saját fiókjával történő bejelentkezés előtt történő kijelentkezésre. Emellett van néhány hátránya. Amikor más felhasználók be vannak jelentkezve, a Windows további erőforrásokat használ rájuk - különösen, ha a baloldali háttérszolgáltatások aktívak vagy erőforrás-igényes alkalmazások vannak. Ha azonban más felhasználók vannak bejelentkezve, akkor nem tudja újraindítani vagy leállítani a számítógépet anélkül, hogy kijelentkeznének, vagy fennáll annak a veszélye, hogy elveszítik a még nem mentett megnyitott fájljaikat. Ha több felhasználója van a számítógépén, és nem áll rendelkezésre a gyors felhasználói váltás. Ezenkívül gyorsan szerkesszen a Helyi csoportházirend-szerkesztőbe vagy a ablakok Iktató hivatal.



Kapcsolja ki a gyors felhasználói váltást

rókahíreket nézni a kodiban

Győződjön meg arról, hogy ez a hack technikailag nem tudja kikapcsolni a gyors felhasználói váltást. Ahelyett, hogy elrejtené az összes kapcsoló felhasználói felületet, amely a bejelentkezési képernyőn, a Start menüben és a Feladatkezelőben található. Miután kijelentkezett felhasználói fiókjaiból, a Windows kezelőfelületén nem válthatnak más felhasználókra, hogy minden gyakorlati cél ugyanaz, miközben kikapcsolják a funkciót.



A gyors felhasználói kapcsolást be- vagy kikapcsolhatja az alábbi utasítások segítségével:



hogyan lehet távirat matricacsomagot készíteni

1. módszer - A csoport politikája

1. lépés:

Tartsd a Windows Key és eltalálja R a Futtatás párbeszédpanel megjelenítéséhez.

2. lépés:

Bemenet gpedit.msc majd eltalálja Belép .



3. lépés:

Úgy tűnik azonban, hogy a Helyi csoportházirend-szerkesztő. Bontsa ki a következőket:



  • Helyi számítógép-politika
  • Számítógép konfigurációja
  • adminisztratív sablonok
  • Rendszer
  • Bejelentkezni
4. lépés:

Elindulni Belépési pontok elrejtése a gyors felhasználói váltáshoz .

5. lépés:

Választ Engedélyezve a gyors felhasználói váltás letiltásához. Ezután állítsa Letiltás hogy lehetővé tegye.

2. módszer - Nyilvántartás

1. lépés:

Kezdetben tartsa a Windows Key és eltalálja R a Futtatás párbeszédpanel megjelenítéséhez.

az lg v10 nem fog bekapcsolni
2. lépés:

Bemenet regedit majd eltalálja Belép .

3. lépés:

Ezután bővítse ki a következőket:

  • HKEY_LOCAL_MACHINE
  • SZOFTVER
  • Microsoft
  • ablakok
  • Jelenlegi verzió
  • Házirendek
  • Rendszer
4. lépés:

Nézd meg a nevet HideFastUserSwitching . Ha nem létezhet, kattintson jobb gombbal a elemre Rendszer mappát, válassza a lehetőséget Új DWORD 32 bites érték , majd írja be a nevét HideFastUserSwitching . Találat Belép az érték létrehozásához.

5. lépés:

Dupla érintés HideFastUserSwitching . Módosítsa a Értékadatok nak nek 1 a gyors felhasználói váltás kikapcsolásához állítsa a következőre: 0 hogy bekapcsolja.

a legjobb admin parancsolja a robloxot

Következtetés:

Itt található minden a gyors felhasználói kapcsolás kikapcsolásáról. Remélem, hogy most megoldhatja a problémáját, mivel a hibával kapcsolatos minden információt áttekintettünk. Ha még mindig szembesül a problémával, akkor próbálja meg külön-külön használni az adott módszereket. Ha tudsz más alternatív módszert, amelyet úgy gondolsz, hogy nem tudunk áttekinteni ebben az útmutatóban, akkor engedd meg, hogy az alábbi megjegyzés szakaszban szerepeljen!

Ha bármilyen kérdése van, vagy kérdése van, akkor ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben.

Köszönöm!

Olvassa el: