Hogyan lehet helyreállítani az eredeti fotót retusálás után iOS-eszközökön

Hogyan lehet helyreállítani az eredeti fotót retusálás után iOS-eszközökön





Már jó ideje az iPhone Fotók alkalmazás lehetővé teszi, hogy bizonyos módosításokat és kiadásokat végezzen a fényképeken. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően nem szükséges speciális alkalmazásokat telepíteni az okostelefonra, és az iOS 13 érkezésével még kevesebb, mivel az Apple úgy döntött, hogy még sok más szerkesztő eszközt integrál.



Amellett, hogy kevesebb alkalmazás van telepítve az eszközre, ez egy másik előnyt kínál: azt vissza lehet térni a fotó eredeti példányához még akkor is, ha sok szerkesztést hajtott végre.

Igaz, hogy más képszerkesztő alkalmazások is lehetővé teszik ezt, de az a tény, hogy közvetlenül az iOS-be van integrálva, lehetővé teszi e képek szinkronizálását az iCloudon keresztül. Ez csökkenti azok elvesztésének esélyét katasztrófa esetén, mivel mindig lesz online biztonsági másolata. Ezen felül, ha használja akiterjesztésekszerkesztheti más alkalmazásokkal, és nagyon kényelmes módon térhet vissza egyetlen helyről.



Nem számít, ha vágásokat hajtott végre, szűrőket alkalmazott, beállította a színeket, a fényeket, elforgatta a képet stb. Stb. visszafordíthatja mindazokat az érintéseket és visszatér az eredeti fotóhoz.



Hogyan térhetünk vissza egy szerkesztett fotó eredetijére az iOS rendszeren

  1. Nyissa meg a szerkesztett fényképet az iPhone, iPad vagy iPod Touch Fotók alkalmazásban.
  2. Érintse meg a jobb felső sarokban található Szerkesztés gombot.
  3. A jobb alsó sarokban nyomja meg a piros nyíllal ellátott ikont.
  4. Érintse meg a Vissza az eredeti legördülő menüre, amely a képernyő alján jelenik meg.

És ennyi. Ezeknek a lépéseknek a végrehajtásával megtudhatja, hogyan a fénykép visszatér eredeti állapotába és közvetlenül kilép a fotószerkesztőből.

Természetesen annyiszor módosíthatja, ahányszor csak szüksége van, csak újra meg kell nyomnia a Szerkesztés gombot, és a rendelkezésre álló különféle eszközökkel módosítani kell az eredeti adatok elvesztése nélkül.



Lásd még: A WhatsApp végül lehetővé teszi, hogy ugyanazt a fiókot több eszközön is használhassa