Az összes fotó törlése az iPhone készülékről - Felhasználói útmutató

Az Ön által készített fényképek és videók iPhone gyorsan felemésztheti a tárolást. Ha az eszköz az összes adathordozó miatt a teljes kapacitáshoz közel van, az egyik megoldás az, hogy újrakezdi az összes fájlt, és törölje az összes fényképet az iPhone készülékéről. A következő lépések megmutatják, hogyan. Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan lehet az összes fotót törölni az iPhone készülékről - Felhasználói útmutató. Kezdjük!





Mielőtt törölné az összes fényképet az ‌iPhone készülékről, győződjön meg arról, hogy készített-e biztonsági másolatot a megőrzésről. Az iCloud csak az összes törölt fotót állíthatja vissza egyszerre. De szelektívebb megközelítést alkalmazhat harmadik féltől származó megoldás használatával. Ilyen például a Google Fotók vagy a Dropbox Mac vagy PC-n.



Ha törli a fényképeit az iCloud Photo Library engedélyezésével, akkor az ÖSSZES eszközről törli a fényképeket, erről tudnia kell a srácoknak. Az összes fotó törléséhez az iPhone készülékről olvassa tovább.

nézhetem élőben a nascart a kodiban

Az összes fotó törlése iPhone‌ és iPad készülékről

  • Nyissa meg a „Fotók” alkalmazás a ‌iPhone‌ vagy ‌iPad‌ készüléken.
  • Koppintson a Albumok fülre a képernyő alján.
  • Koppintson a Minden ‌Fotó ‌ és görgessen le az aljára, hogy láthassa a legfrissebb képeket és videókat.
  • Ezután érintse meg a elemet Válassza a lehetőséget a jobb felső sarokban.
  • Kattintson a legújabb képre a képernyő alján.
  • Most tegye az ujját a lista következő fotójára, majd húzza az ujját a soron és felfelé a képernyő legtávolabbi sarka felé, hogy a többi kép is szerepeljen a választékban (kék pipa jelzi).
  • Tartsa az ujját érintkezésben a képernyővel, miközben az tovább görget felfelé, amíg az összes fénykép ki nem lett jelölve.
  • Koppintson a szemetes ikonra a jobb alsó sarokban, hogy törölje őket.
  • Ezután érintse meg a elemet Albumok a bal felső sarokban az Albums főmenübe való visszatéréshez.
  • Görgessen le az aljára, majd érintse meg a elemet Nemrégiben törölve .
  • Koppintson a Válassza a lehetőséget a jobb felső sarokban.
  • Ezután érintse meg a elemet Mindet törölni .
  • Koppintson a Töröljön [elemek] számát annak megerősítéséhez, hogy a képeket teljesen el akarja távolítani a készülékről

Következtetés

Rendben, ennyi volt az emberek! Remélem, hogy tetszik, törölje az összes fotót az iPhone cikkéből, és hasznosnak találja az Ön számára. Adjon visszajelzést róla. Akkor is, ha vannak további kérdéseid, és kérdéseket teszel fel ezzel a cikkel kapcsolatban. Ezután ossza meg velünk az alábbi megjegyzések részben. Hamarosan visszajövünk.



Szép napot!



hogyan lehet kikapcsolni a több ablakot

Lásd még: Üzenetek letöltése az iCloudról