Hogyan lehet törölni a Facebook gyorsítótárát - oktatóanyag

hogyan lehet törölni a facebook gyorsítótárát





átrendezheti a fényképeket a facebook albumban

Facebook valójában egy mindenütt jelen lévő társadalmi hálózat, amely valóban követ téged, bárhová is csatlakozol online. A megosztási moduljai olyan fontos részét képezik az internetnek, hogy nehéz olyan weboldalt találni, amelyik nem igazán rendelkezik. Nem csak a weboldalak integrálják a Facebook kütyüit. Az okostelefonok és az asztali számítógépek sem különböznek mind az iOS, mind a macOS-tól, amelyek natív módon támogatják. Természetesen nem csak a böngészője követi nyomon. Ebben a cikkben a Facebook gyorsítótárának törlése témáról fogunk beszélni - bemutató. Kezdjük!



A Facebook alkalmazásnak saját böngészője van, és mint minden böngészőnek, valóban van gyorsítótár is. A Facebook nem korlátozza a böngésző gyorsítótárának méretét, így elég nagy lehet, és lassúvá teheti az alkalmazást is. Így törölheti a Facebook alkalmazás böngésző gyorsítótárát is.

Hogyan lehet törölni a Facebook gyorsítótárát - oktatóanyag

Először nyissa meg a Facebook alkalmazást, és nyomja meg a további fület. Ez a hamburger ikonnal együtt. Görgessen le a legalsó részig, és kattintson a „Beállítások” elemre.



cm13 az oneplus egynél

A Facebooknak valójában öt különböző típusú beállítása van, azonban erre a célra, és kattintson a „Fiókbeállítások” gombra. A Fiókbeállítások oldalon görgessen lefelé, és nyomja meg a „Böngésző” elemet. A böngészőelemnek csak egy lehetősége van; Adatok törlése. Csak kattintson rá, és az adatait azonnal törli.



A Facebook alkalmazás böngésző gyorsítótár mindig felépül, amikor meglátogatja az alkalmazáson belüli linkeket. Például, ha srácok látnak egy linket egy hírre a BBC Facebook-oldalán, és amikor meglátogatják. Hozzáad a böngésző gyorsítótárához is. Semmi köze ahhoz, amit szeretsz vagy kommentelsz a Facebookon. A gyorsítótár törlése nem törli a Facebook-tevékenység összes rekordját. Még mindig ott van, és jól dokumentált is.

Követés és adatvédelem

Nos, ez csak a jelenlegi eszközön működik. Ha srácok két külön eszközön használják a Facebook alkalmazást, pl. IPhone és iPad, akkor mindkét egyénnél törölnie kell a gyorsítótárat is. Az iPhone gyorsítótárának törlése nem lesz hatással az iPad iPad Facebook alkalmazására sem.



Ez valójában nem fog sokat hozzáadni a magánéletéhez. Ha a Facebook alkalmazás linkjeit keresi fel, az valójában a gyorsítótárától függetlenül követi Önt. A gyorsítótár eltávolítása kevésbé lassúvá teheti az alkalmazást, majd kissé kevesebb helyet foglalhat el eszközén. Ezen kívül nincsenek előnyei. Ha srácok aggódnak az adatvédelem mellett, akkor érdemes teljesen kilépniük a Facebookon keresztül. Ha ez nem egy lehetőség az Ön számára, akkor srácoknak munkával kapcsolatos okokból kell használniuk. Fontolja meg a bejelentkezést egy külön böngészőprofilban az asztalon annak érdekében, hogy a rutinszerű böngészési tevékenység titokban maradjon.



Következtetés

Rendben, ennyi volt az emberek! Remélem, kedvelik ezt a cikket, és hasznosnak találják Önnek is. Adjon visszajelzést róla. Akkor is, ha önnek további kérdései és kérdései vannak ezzel a cikkel kapcsolatban. Ezután ossza meg velünk az alábbi megjegyzések részben. Hamarosan jelentkezünk.

A samsung galaxy s7 edge fényképezőgép nem működik

Szép napot!

Lásd még: A fülek zárolása elkerüli a fülek véletlen bezárását