Hogyan lehet törölni egy elküldött üzenetet a Snapchatben

A Snapchat egy ideiglenesen elérhető információkon alapuló alkalmazás. Történetei lejárnak, csevegőüzenetei pedig lejárnak. Ez ösztönzi az alkalmazás felhasználóival való elköteleződést. Ha nem lép kapcsolatba a tartalommal, amikor az elérhető, előfordulhat, hogy később nem tudja megtenni. A Snapchat egy új funkcióval bővítette a chatjét, amely lehetővé teszi a Snapchaten küldött üzenetek törlését. Egy-egy csevegési szálakkal és csoportos csevegési szálakkal működik.





Így törölheti a Snapchatben küldött üzenetet.



Hogyan lehet törölni egy elküldött üzenetet a Snapchatben

Először frissítenie kell a Snapchat alkalmazást a legújabb elérhető verzióra. Ez a funkció hozzáadásra került, és egy alkalmazásfrissítésen keresztül működik. Ez azt is jelenti, hogy ha ismerősei az alkalmazás korábbi verzióját használják, előfordulhat, hogy nem tudja törölni a csevegési szálban küldött üzenetet.

  1. Az alkalmazás frissítése után küldjön üzenetet annak a kapcsolattartónak, aki tudja, hogy Ön az alkalmazás legújabb verzióját futtatja.
  2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az imént elküldött üzenetet, és megjelenik egy menü.
  3. Ott kell lennie egy „Törlés” opciónak.

Ehhez a funkcióhoz elegendő feltételnek kell teljesülnie a működéshez. Kezdeti tesztjeink során a Törlés gomb egyszerűen nem jelenik meg. Amikor először töröl egy üzenetet, a Snapchat közli, hogy megpróbálja törölni az ismerősei közül, de nem mindig tudja ezt megtenni. Webhelye gyenge az interneten, vagy a Snapchat korábbi verziója az oka annak, hogy a törlés sikertelen lehet.



Üzenet törlésekor a művelet csak Öntől jelenik meg a chatben, vagy a „Törölt egy csevegést” üzenetet fogja látni, azonban a barátja nem fogja látni ugyanazt az üzenetet a végén.



Olvassa el még: Nyomtasson közvetlenül Android okostelefonjáról

A legjobb módszer az üzenet mielőbbi törlése. Ha ismerőse látott egy üzenetet, nincs mód a visszaállítására, ami azt jelenti, hogy aktív csevegés esetén nagyon kevés ideje van reagálni. A csoportos csevegésekkel egy kicsit több mozgástered van. Úgy tűnik, hogy amíg a csoportban mindenki nem látta az üzenetet, továbbra is vissza lehet állítani. A kis bemutató alapján arra következtettünk, hogy a Snapchat új funkciókat kínál. Ha van egy csoportos csevegése 6 személlyel, és olyan üzenetet küld, amelyet csak 3 vagy 4 látta, akkor is letöltheti.



Az összes üzenet törlése

Szeretnél túllépni egyetlen üzeneten? A teljes beszélgetést is törölheti, többé-kevésbé.



  1. Először lépjen a Barátok képernyőre.
  2. Ezután tartsa lenyomva a törölni kívánt üzenetszálat.
  3. Megjelenik egy felugró menü.
  4. Válassza a Továbbiak lehetőséget, majd koppintson a Beszélgetési előzmények törlése elemre.

Ezzel eltávolítja a teljes beszélgetést ismerőse képernyőjéről. Nem törli az elküldött vagy mentett üzeneteket, de jó módja annak, hogy rendezze barátai képernyőjét, így könnyebben megtalálhatja a legfontosabb beszélgetéseket.