Ellenőrizze, hogy ki nézte meg a Snap Story-t a Snapchaten
Hogyan ellenőrizhető, hogy ki nézte meg a Snap Story-t a Snapchaten
A Snapchat-sztorid segítségével 24 órán keresztül megoszthatsz egy fényképet vagy videót az összes Snapchat-barátoddal. A szokásos Snapchat-fotótól vagy -videótól eltérően, amelyet egyszer láthat, a Snapchat-történetek újra és újra megtekinthetők, amíg a közzétételük után 24 órával el nem pusztulnak. Láthatja azt is, hogy a Snapchaten hány ismerősöd látta Snapchat-történeteiket és nevüket.
Amikor a WhatsApp bemutatta a látott funkciót, az emberek dühösek voltak. A funkció lehetetlenné tette egy üzenet vagy válasz figyelmen kívül hagyását nagyon érvényes ok nélkül. Végül más üzenetküldő alkalmazások megszerezték és megismételték ezt a funkciót. Mindenkinek módja van a letiltásra, ellentétben a Snapchattal. Ez jóban vagy rosszban pontosan megmondja, mikor látta valaki a frissítéseket, üzeneteket, vagy mikor ír. A Snapchat szó szerint értesítést küld, amikor az egyik ismerősöd elkezd írni. Semmilyen módon nem lehet elrejteni tevékenységét az alkalmazásban, és ez érvényes a Snapchat-történetére. Láthatja, hogy ki látta Snap-történetét elég könnyen.
Olvassa el: Adatok mentése a Snapchat-re utazási móddal
Ellenőrizze, hogy ki látta Snap-történetét
Nyissa meg a Snapchat alkalmazást, és görgessen balra a Történetek képernyő eléréséhez. Már rendelkeznie kell egy aktív snap-történettel. Koppintson a történetére. Vigyázzon, ne érintse meg a három oldalsó gomb egyikét sem.

Amikor megérinti a történetét, elkezd játszani. Ha megnézi ezt a képernyőt, észrevesz egy kis nyíl alján. Görgessen felfelé ezen a nyílon. Megnyílik egy panel, amely megmutatja, hogy hány ember látta az ön pillanatnyi történetét. A bal felső sarokban látható a teljes nézettség. Ezután neki láthatja, hogy hányszor reprodukálta a történetét.
Korlátozások
A Snap történetek korlátozott időtartama 24 óra. Ez a korlátozott élet azt jelenti, hogy a követőid / barátaid / nyilvánossága a Snapchaten csak abban az időben láthatja a történetét. Hasonlóképpen, csak addig ellenőrizheti, hogy ki látta a snap-történetét, amíg elérhető.
Miután a története lefutott, vagyis a 24 óra lejárt, már nem ellenőrizheti, hogy hány nézete van a történetében. Ha ezután további pillanatképeket ad hozzá a történetéhez, csak a történet nézeteit ellenőrizheti. A történetek régebbi pillanatképei 24 óra múlva lejárnak. A történetben megtekintett nézetek olyan pillanatfelvételeket tartalmaznak, amelyek még mindig a 24 órás időszakon belül vannak.
Ha korlátozni szeretné, hogy ki láthatja a történetét, megteheti. Engedélyezheti mindazoknak, akik követik Önt, hogy láthassa a történetét, vagy csak a barátaira korlátozhatja. A barátok olyan emberek, akik követnek és követnek. Ha azonnali történetének láthatóságát csak barátokra korlátozza, azok az emberek, akiket nem követ, nem láthatják a történetét.
Olvassa el: Hogyan lehet törölni az elküldött üzenetet a Snapchat-en
Ha korlátozott számú ismerőssel szeretne megosztani egy kiegészítőt, akkor a története nem a legjobb módja annak. Ehelyett jobb, ha létrehoz egy csoportot a Snapchaten, és megosztja a történetét a csoporttal.


