Felhasználók letiltása az elküldött üzenetek törléséhez a Microsoft Teams szolgáltatásban

Microsoft Teams az egyik legnépszerűbb eszköz, amely segíti a csapatokat az otthoni együttműködésben. Közvetlen és csoportos üzenetekkel, videokonferenciákon keresztül kommunikálhat a csapat tagjaival, és fájlokat oszthat meg. Ehhez egyébként harmadik fél szolgáltatásának használatára lenne szükség. Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan lehet letiltani a felhasználókat az elküldött üzenetek szerkesztésére és törlésére a Microsoft Teams-ben. Kezdjük!





A Microsoft Teams lehetőséget kínál arra is, hogy testreszabhatja a felületet a szervezete igényeinek megfelelően. Valamint küldjön vendéglinkeket az ügyfeleknek és az együttműködő tagoknak, hogy ideiglenesen hozzáférhessenek a projektjeihez. Akár visszavonhatja a csapattagok üzenetszerkesztési engedélyeit. És még korlátozza is őket az elküldött üzenetek törlésében.



Letiltja az elküldött üzenetek törlését és kiadását a Microsoft Teams szolgáltatásban? Akkor a megfelelő oldalra került. Összeállítottunk egy lépésenkénti útmutatót, amely segít az üzenetek törlésének egyszerű letiltásában a Microsoft Teams-fiókjában.

Ez lehetővé teszi, hogy átlátható legyen a csapattagok közötti kommunikáció, ugyanakkor egyenlőbb munkakörnyezetet teremtsen. Vizsgáljuk meg, hogyan tilthatja le az üzenet törlését a Microsoft Teams szolgáltatásban.



Távolítsa el az engedélyt az elküldött üzenetek szerkesztésére és törlésére

  • A Microsoft Teams alkalmazásban válassza a Csapatok menüt a bal oldali ablaktáblán.
  • Válassza ki a kívánt csapatot, amelynek letiltani szeretné az üzenet törlését, majd kattintson a 3 pontos ’Menü ikon a neve mellett.
  • Válassza ki a Csapatok kezelése ’. Ezzel a csapat szerkesztési fülére juthat.
  • Keresse meg és válassza ki a Beállítások ’Opció az alábbiak szerint.
  • Ezután görgessen az aljára, amíg nem talál egy jelölőnégyzetet Adjon lehetőséget a tagoknak az üzenetek törlésére ’. Törölje a jelölőnégyzet bejelölését. Az üzenet törlési képessége le van tiltva az adott csapat összes tagjának.

Ha te blokkolja a felhasználókat a szerkesztésben az üzenetek, törölje a pipát az opció négyzetét Adjon lehetőséget a tagoknak az üzenetek szerkesztésére ’. A felhasználók azonban nem szerkeszthetik az elküldött üzeneteket.



Távolítsa el az összes csapat elküldött üzeneteinek szerkesztési vagy törlési engedélyét

Ha az összes csapat számára letiltja az üzenet törlését. Akkor minden csapatnál ugyanazt az eljárást kell követnie. Semmilyen módon nem tilthatja le ezt a funkciót az összes csapata számára egyszerre.

Ki szerkesztheti és törölheti az elküldött üzeneteket a Microsoft Teams szolgáltatásban

Jól, a vendégfelhasználók és a tagfelhasználók egyaránt szerkesztheti vagy törölheti a csapatban elküldött üzeneteket a Microsoft Teams szolgáltatásban. Ha a fent megadott módon eltávolítja az engedélyt. Akkor ez megszünteti a csapat és a vendégfelhasználók, valamint a tagok felhasználói képességeit.



Hogyan lehet megtudni, hogy töröltek-e egy üzenetet?

Dehogy. A címzett (ek) számára a törölt üzenetet azonnal eltávolítja. A feladó esetében ez helyébe a következő szöveg lép: Ezt az üzenetet törölték ' és a visszavonás gomb. Ha rákattint, visszaküldi a törlési üzenetet.



Hogyan lehet megtudni, hogy szerkesztettek-e egy üzenetet?

Igen, a Microsoft Teams Szerkesztve ’Megjegyzés közvetlenül az üzenet után. De nem tudja kiemelni, hogy mi lett hozzáadva vagy törölve az üzenetből. Az eredeti üzenetet sem láthatja.

Következtetés

Rendben, ennyi volt az emberek! Remélem, hogy tetszik ez az elküldött üzenetek törlése cikk, és hasznosnak találja az Ön számára. Adjon visszajelzést róla. Akkor is, ha önnek további kérdései vannak ezzel a cikkel kapcsolatban. Ezután ossza meg velünk az alábbi megjegyzések részben. Hamarosan jelentkezünk.

Szép napot!

Lásd még: Hogyan találhat hamis üzenetet a WhatsApp-on