Az iPhone keresése funkció kikapcsolása
Ebben az S zónában Victor megtanítja Önnek, hogyan kapcsolja ki az iPhone keresése funkciót. Az útmutató két módszert ismertet a Find My iPhone kikapcsolásához – az iPhone beállításaiból vagy az iCloud.com webhelyről.
Bontsa ki a Tallózás a bejegyzések témakörei között lehetőséget, hogy közvetlenül egy témához lépjen.
Böngésszen a bejegyzések témái között
- Az iPhone keresése funkció kikapcsolása az iPhone beállításaiból
- Az iPhone keresése funkció kikapcsolása az iCloud.com webhelyen
Az iPhone keresése funkció kikapcsolása az iPhone beállításaiból
Ha rendelkezik telefonnal, az iPhone beállításai között letilthatja az iPhone keresését. Itt vannak a lépések.
- Nyissa meg az iPhone Beállítások alkalmazást.
- Ha annyi alkalmazás van a képernyőn, érintse meg a kezdőképernyő tetszőleges részét, és csúsztassa lefelé. Ezután a keresőmezőbe írja be a beállításokat, és válassza ki a Beállítások alkalmazást – lásd az alábbi második képet.
- A Beállítások képernyőn érintse meg a lehetőséget Apple ID, iCloud, iTunes…
- Ezután görgessen le, és érintse meg a lehetőséget Find My .
- A Find My képernyő, érintse meg Find My iPhone .
- Ezután kapcsolja át a Find My iPhone váltani Tovább nak nek Ki . Meg kell adnia egy jelszót az Apple ID-hez a telefonon.
- Végül adja meg a megjelenített Apple ID jelszavát. Ezután a képernyő jobb felső sarkában érintse meg a Kikapcsolni gomb.
Néhányan megkérdezték, hogyan lehet kikapcsolni az iPhone keresése funkciót Apple ID nélkül. Erre nincs mód, mivel ez egy biztonsági funkció. Az egyetlen lehetőség az, hogy felveszi a kapcsolatot a telefon előző tulajdonosával, és kéri az Apple ID-t. Alternatív megoldásként megkérheti az iPhone előző tulajdonosát, hogy kövesse a következő részben található lépéseket.Az iPhone keresése funkció kikapcsolása az iCloud.com webhelyen
Figyelem! Csak akkor használja az ebben a részben leírt lépéseket, ha nincs nála a telefon, és törölni szeretné a telefont. Az Apple-nek lehetősége volt eltávolítani egy telefont az iCloudból anélkül, hogy törölnie kellett volna a telefont. De az S-zóna írásakor ez a lehetőség már nem volt elérhető.
Ha megérti, hogy elveszíti a telefonban lévő adatokat, de folytatni kívánja, kövesse az alábbi lépéseket…
- Nyisd ki iCloud.com a számítógép böngészőjéből. Ezután írja be az Apple ID e-mail-címét, és kattintson a kiemelt nyílra.
- Megjelenik a jelszó mező. Írja be az Apple ID jelszavát, és kattintson a nyílra – lásd az alábbi második képet.
- Miután bejelentkezett az iCloudba az Apple ID-jával, kattintson a gombra Keresse meg az iPhone-t .
- Amikor az eszköz betölti a felületet, kattintson a felső középső részen a Minden eszköz legördülő menüből válassza ki azt az iPhone-t, amelyen ki szeretné kapcsolni az iPhone keresése funkciót. A telefon adatai és opciói a térkép jobb felső sarkában jelennek meg.
Figyelem! A következő művelet törli az összes adatot az iPhone-on! Óvatosan haladjon tovább.
- Kattintson az eszköz jobb alsó sarkában iPhone törlése . Ezután válassza a Tovább lehetőséget, amíg az eszköz törlődik.
- Végül kattintson Eltávolítás a fiókból .
Az ebben az S zónában tárgyalt két módszerrel kikapcsolhatja a Find my iPhone funkciót! Remélem hasznosnak találtad ezt az S zónát. Ha hasznosnak találtad, kérlek szavazz Igen a Volt ez a bejegyzés Hasznos kérdés alább.
Alternatív megoldásként feltehet kérdést, megjegyzést írhat vagy visszajelzést küldhet az oldal végén található Válaszoljon űrlap segítségével.
Végül további Apple és iOS S zónákért keresse fel az Apple és iOS útmutató oldalát. A Munka a kezdőlapról oldalunkat is nagyon hasznosnak találhatja.


