A Google-dokumentumok megosztásának megszüntetése
Ez az S-zóna megtanítja Önnek, hogyan szüntesse meg a Google Doc-dokumentumok megosztását. Az útmutató leírja a Google Doc-dokumentum számítógépről vagy az alkalmazásokból (Android- és iPhone-alkalmazások) történő megosztásának megszüntetését.
Böngésszen a bejegyzések témái között
- Google-dokumentum megosztásának megszüntetése számítógépről
- A Google-dokumentumok megosztásának megszüntetése az Android alkalmazásból
- A Google-dokumentumok megosztásának megszüntetése az iPhone alkalmazásból
Google-dokumentum megosztásának megszüntetése számítógépről
- Nyissa meg a Google Drive-ot ( Drive.Google.com ). Ezután jelentkezzen be Google fiókjával.
- Keresse meg a megosztását megszüntetni kívánt Google Dokumentumok dokumentumot, és kattintson rá jobb gombbal. Ezután válassza ki Részvény .
- A Oszd meg másokkal felugró ablak, kattintson Fejlett .
- Aztán a Megosztási beállítások ablakok, alatta Ki férhet hozzá , kattintson változás .
- A Link megosztása képernyő, válassza ki Ki – Meghatározott személyek és kattintson Megment .
- Amikor visszatér a Megosztási beállítások képernyőn kattintson a x jelentkezzen be minden felhasználó mellett, akinek korábban hozzáférést adott. Ezzel törli a felhasználót a listáról.
- Végül, miután eltávolította az összes e-mailt a listáról (kivéve az Önét!), görgessen le, és kattintson Változtatások mentése .
A Google-dokumentumok megosztásának megszüntetése az Android alkalmazásból
- Nyissa meg a Google Drive alkalmazást Android-eszközén.
- Ezután keresse meg a megosztani kívánt Google Dokumentumok dokumentumot, koppintson a dokumentum jobb felső sarkában található 3 pontra, majd válassza Részvény .
- Az alján a Részvény képernyő, alatta Kinek van hozzáférése , érintse meg bármelyik ikont.
- Ha Link megosztás van Tovább , koppintson rá. Ezután válassza ki No Access és érintse meg rendben .
- Amikor visszatérsz Kinek van hozzáférése képernyőn érintse meg a nyilat minden olyan felhasználó mellett, akivel korábban megosztotta a dokumentumot. A megjelenő opciók listájában érintse meg a lehetőséget No access .
- Miután eltávolította az összes felhasználót a listáról, Kinek van hozzáférése ennek tetszenie kell. Koppintson a mellette lévő nyílra Kinek van hozzáférése .
- Vissza a Részvény ha most a képernyő aljára néz, Kinek van hozzáférése jelenik meg Nincs megosztva .
A Google-dokumentumok megosztásának megszüntetése az iPhone alkalmazásból
- Nyissa meg a Google Drive alkalmazást iPhone-ján.
- Ezután a megosztását megszüntetni kívánt Google Dokumentumok-dokumentum jobb felső sarkában koppintson a 3 pontra, és válassza ki Részvény .
- Az alján a Részvény képernyő, alatta Kinek van hozzáférése , érintse meg bármelyik ikont.
- Aztán a Kinek van hozzáférése képernyő, ha Link megosztás van Tovább , koppintson rá, és válassza ki Kapcsolja ki a linkmegosztást .
- Végül a Google Doc-dokumentum megosztásának teljes megszüntetése a listában felsorolt összes felhasználó esetében Kinek van hozzáférése , koppintson a felhasználó melletti nyílra, és válassza ki Személy eltávolítása .
- Miután eltávolított mindenkit, aki korábban hozzáfért a dokumentumhoz, érintse meg a mellette lévő nyilat Kinek van hozzáférése .
- Amikor visszatér a Részvény képernyőn érintse meg a x mellett Részvény .
Akár egy Google Doc-dokumentum megosztását szeretné megszüntetni számítógépről vagy mobilalkalmazásokról, remélem hasznosnak találta ezt az S-zónát! Ha hasznosnak találtad, kérlek szavazz Igen a Volt ez a bejegyzés Hasznos kérdés alább.
Alternatív megoldásként az oldal végén található Válaszolj űrlapot is használhatja kérdés feltevéséhez vagy megjegyzés írásához.
Végül, további Google S-zónákért látogassa meg a Google Hogyan kell oldalunkat.


