A felhasználók letiltása az elküldött üzenetek törlésére a Microsoft Teamsben

Microsoft Teams az egyik legnépszerűbb eszköz, amely segíti a csapatokat az otthoni együttműködésben. Közvetlen és csoportos üzeneteken, videokonferenciákon keresztül kommunikálhat csapattagjaival, és megoszthat fájlokat. Ez egyébként harmadik fél szolgáltatásának igénybevételét igényelné. Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan lehet blokkolni a felhasználókat az elküldött üzenetek szerkesztésében és törlésében a Microsoft Teamsben. Kezdjük!





A Microsoft Teams lehetőséget kínál a felület testreszabására is a szervezet igényei szerint. Valamint vendéglinkeket küldhet ügyfeleinek és együttműködő tagjainak, hogy ideiglenesen hozzáférhessenek projektjeihez. Még a csapattagok üzenetszerkesztési engedélyeit is visszavonhatja. És még az elküldött üzenetek törlését is korlátozhatja.



Szeretné letiltani az elküldött üzenetek törlését és kiadását a Microsoft Teams szolgáltatásban? Akkor a megfelelő oldalra került. Összeállítottunk egy lépésről lépésre szóló útmutatót, amely segít egyszerűen letiltani az üzenetek törlését Microsoft Teams-fiókjában.

Ez lehetővé teszi a csapattagok közötti kommunikáció átláthatóságát, miközben egyenlőbb munkakörnyezetet teremt. Nézzük meg, hogyan lehet letiltani az üzenettörlést a Microsoft Teamsben.



Távolítsa el az elküldött üzenetek szerkesztésére és törlésére vonatkozó engedélyt

  • A Microsoft Teamsben válassza a Teams menüt a bal oldali ablaktáblában.
  • Válassza ki a kívánt csapatot, amelynél le szeretné tiltani az üzenetek törlését, és kattintson a „ 3 pont ' menü ikont a neve mellett.
  • Válassza a ‘ Csapatok kezelése ’. Ezzel a csapata szerkesztési lapjára kerül.
  • Keresse meg és válassza ki a „ Beállítások ' opciót az alábbiak szerint.
  • Ezután görgessen lefelé, amíg meg nem találja a „ Lehetőséget adni a tagoknak üzeneteik törlésére ’. Törölje a jelölést a jelölőnégyzetből. Az üzenettörlési lehetőség ezentúl le van tiltva az adott csapat összes tagjánál.

Ha mégis letiltja a felhasználók szerkesztését az üzeneteket, törölje a jelölést az opció doboza ' Lehetőséget adni a tagoknak üzeneteik szerkesztésére ‘. A felhasználók azonban nem szerkeszthetik az elküldött üzeneteiket.



Elküldött üzenetek szerkesztési vagy törlése engedély eltávolítása minden csapat számára

Ha szeretné letiltani az üzenetek törlését az összes csapatnál. Ezután minden csapatnál ugyanazt az eljárást kell követnie. Ezt a funkciót nem lehet egyszerre letiltani az összes csapatnál.

Ki szerkesztheti és törölheti az elküldött üzeneteket a Microsoft Teamsben

Jól, a vendég felhasználók és a tag felhasználók egyaránt szerkesztheti vagy törölheti a csapatában elküldött üzeneteket a Microsoft Teamsben. Ha a fentiek szerint eltávolítja az engedélyt. Ezután ez eltávolítja a képességet a csapat vendégfelhasználói és tagfelhasználói számára is.



Honnan lehet tudni, hogy egy üzenetet töröltek?

Dehogy. A címzett(ek) számára a törölt üzenetet a rendszer azonnal eltávolítja. A feladó esetében a helyébe a következő szöveg lép: Ezt az üzenetet törölték ' és a visszavonás gomb. Ha rákattint, visszajön a törölt üzenet.



Honnan lehet tudni, hogy egy üzenetet szerkesztettek?

Igen, a Microsoft Teams a „ Szerkesztette ' megjegyzés közvetlenül az üzenet után. De nem tudja kiemelni, hogy mi lett hozzáadva vagy törölve az üzenetből. Az eredeti üzenetet sem láthatja.

Következtetés

Rendben, ennyi volt emberek! Remélem, tetszik ez az Elküldött üzenetek törlése cikk, és hasznosnak találja. Adja meg nekünk visszajelzését róla. Akkor is, ha további kérdései vannak ezzel a cikkel kapcsolatban. Ezután tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben. Hamarosan jelentkezünk.

Szép napot!

Lásd még: Hogyan lehet észrevenni egy hamis üzenetet a WhatsApp-on